​Agencja ​​​d*fusion communication powstała po to, by wspierać filmy i instytucje publiczne w zakresie budowania pozytywnego wizerunku, dzięki skutecznej realizacji programów Public Relations, Customer Relations i Digital Marketing. Agencja specjalizuje się w tworzeniu i realizacji strategii komunikacyjnych dla firm, produktów i usług. Zespół naszych konsultantów pełni rolę doradców w zakresie planowania i prowadzenia działań komunikacyjnych dla firm z różnorodnych sektorów rynku, a w szczególności:
  • sektora nowych technologii i rozwiązań informatycznych dla biznesu
  • sektora elektroniki konsumenckiej
  • sektora transportowego i logistycznego
  • sektora finansowego i doradczego
  • sektora energetycznego
d*fusion communication to zespół doświadczonych konsultantów partner firm I instytucji publicznych w obszarze Public Relations, Customer Relations oraz Digital Marketing. Nasze działania polegają na zapewnieniu skutecznej komunikacji z rynkiem. Tworzymy podstawy do efektywnej prezentacji firmy w mediach, wśród klientów i partnerów. Pomagamy w rozwoju sprzedaży i budowaniu trwałych relacji z rynkiem.

Czym się zajmujemy?
  • Kreujemy i porządkujemy procesy komunikacyjne zapewniając skuteczną  realizację programów marketingowych.
  • Jesteśmy odpowiedzialni za realizację działań z zakresu kreowania wizerunku w oparciu o narzędzia Public Relations oraz Customer Relations.
  • Doradzamy, w jaki sposób tworzyć skuteczne strategie marketingowe oraz pomagamy w ich realizacji.
Dotychczas współpracowaliśmy m.in. z takimi firmami jak: Arvato Bertelsmann, Canon, Consafe Logistics, Danfoss, Euler Hermes, Honeywell, home.pl, Shoper, Infovide-Matrix, PKP Energetyka, QAD Polska, Siódemka SA, WEBCOM Polska, DPD, Maconomy, Microsoft czy Samsung. Konsultanci agencji odpowiadali za tworzenie i realizację strategii komunikacyjnych m.in. dla: Arvato Bertelsmann, Atos Origin, BCS Polska, Infovide-Matrix, Fabrity, QAD Polska, Shoper, WEBCOM Poland.

Więcej informacji o nas znajdziesz na naszej stronie internetowej: www.dfusion.pl

Kontakt: Łukasz Malczewski | Managing Director | 603 895 686 | lukasz.malczewski(at)dfusion.pl

„Ktoś mi powiedział, że tamten powiedział” – o korzyściach z plotkowania?

Wszystkie małpy człekokształtne wykazują żywe zainteresowanie informacjami społecznymi, lecz mają problemy ze skutecznym plotkowaniem.

Kryzysy jak budziki

Kryzysy są jak budziki. Tym razem głośno zadźwięczały przy uchu Facebooka. Pytanie, kogo ten budzik wyrwał ze snu?

Samsung Electronics Polska nawiązuje współpracę z d*fusion communication