Agencja d*fusion communication powstała po to, by wspierać firmy i instytucje publiczne w zakresie budowania pozytywnego wizerunku, dzięki skutecznemu prowadzeniu programów Public Relations, Customer Relations i Digital Marketing. Agencja specjalizuje się w tworzeniu i realizacji strategii komunikacyjnych dla firm, produktów i usług. Zespół naszych konsultantów pełni rolę doradców w zakresie planowania i prowadzenia działań komunikacyjnych dla firm z różnorodnych sektorów rynku, a w szczególności:
  • sektora nowych technologii i rozwiązań informatycznych dla biznesu
  • sektora elektroniki konsumenckiej
  • sektora transportowego i logistycznego
  • sektora finansowego i doradczego
  • sektora energetycznego
d*fusion communication to zespół doświadczonych konsultantów, partner firm i instytucji publicznych w obszarze Public Relations, Customer Relations oraz Digital Marketing. Nasze działania polegają na zapewnieniu skutecznej komunikacji z rynkiem. Tworzymy podstawy do efektywnej prezentacji firmy w mediach, wśród klientów i partnerów. Pomagamy w rozwoju sprzedaży i budowaniu trwałych relacji z rynkiem.

Czym się zajmujemy?
  • Kreujemy i porządkujemy procesy komunikacyjne zapewniając skuteczną  realizację programów marketingowych.
  • Jesteśmy odpowiedzialni za realizację działań z zakresu kreowania wizerunku w oparciu o narzędzia Public Relations oraz Customer Relations.
  • Doradzamy, w jaki sposób tworzyć skuteczne strategie marketingowe oraz pomagamy w ich realizacji.
Nasze doświadczenia obejmują współpracę m.in. z takimi firmami, jak: Arvato, Audioteka.pl, Bertelsmann, Canon, Cisco Systems, Danfoss, DPD, Esri, Euler Hermes, Honeywell, home.pl, Infovide-Matrix, Microsoft, PKP Energetyka, QAD Polska, Samsung czy UBER. Konsultanci agencji odpowiadali za tworzenie i realizację strategii komunikacyjnych m.in. dla: Arvato Bertelsmann, Atos Origin, BCS Polska, Infovide-Matrix, Fabrity, QAD Polska, Shoper, WEBCOM Poland.

Nagrody branżowe: SABRE Awards (2018) oraz Złote Spinacze (2017).
Projekty badawcze: Social Selling po polsku, Komunikacja w 140 znakach, Mobile Journalism

Więcej informacji o nas znajdziesz na naszej stronie internetowej: www.dfusion.pl