​Agencja ​​​d*fusion communication powstała po to, by wspierać filmy i instytucje publiczne w zakresie budowania pozytywnego wizerunku, dzięki skutecznej realizacji programów Public Relations, Customer Relations i Digital Marketing. Agencja specjalizuje się w tworzeniu i realizacji strategii komunikacyjnych dla firm, produktów i usług. Zespół naszych konsultantów pełni rolę doradców w zakresie planowania i prowadzenia działań komunikacyjnych dla firm z różnorodnych sektorów rynku, a w szczególności:
  • sektora nowych technologii i rozwiązań informatycznych dla biznesu
  • sektora elektroniki konsumenckiej
  • sektora transportowego i logistycznego
  • sektora finansowego i doradczego
  • sektora energetycznego
d*fusion communication to zespół doświadczonych konsultantów partner firm I instytucji publicznych w obszarze Public Relations, Customer Relations oraz Digital Marketing. Nasze działania polegają na zapewnieniu skutecznej komunikacji z rynkiem. Tworzymy podstawy do efektywnej prezentacji firmy w mediach, wśród klientów i partnerów. Pomagamy w rozwoju sprzedaży i budowaniu trwałych relacji z rynkiem.

Czym się zajmujemy?
  • Kreujemy i porządkujemy procesy komunikacyjne zapewniając skuteczną  realizację programów marketingowych.
  • Jesteśmy odpowiedzialni za realizację działań z zakresu kreowania wizerunku w oparciu o narzędzia Public Relations oraz Customer Relations.
  • Doradzamy, w jaki sposób tworzyć skuteczne strategie marketingowe oraz pomagamy w ich realizacji.
Dotychczas współpracowaliśmy m.in. z takimi firmami jak: Arvato Bertelsmann, Canon, Consafe Logistics, Danfoss, Euler Hermes, Honeywell, home.pl, Shoper, Infovide-Matrix, PKP Energetyka, QAD Polska, Siódemka SA, WEBCOM Polska, DPD, Maconomy, Microsoft czy Samsung. Konsultanci agencji odpowiadali za tworzenie i realizację strategii komunikacyjnych m.in. dla: Arvato Bertelsmann, Atos Origin, BCS Polska, Infovide-Matrix, Fabrity, QAD Polska, Shoper, WEBCOM Poland.

Więcej informacji o nas znajdziesz na naszej stronie internetowej: www.dfusion.pl

Kontakt: Łukasz Malczewski | Managing Director | 603 895 686 | lukasz.malczewski(at)dfusion.pl

Samsung Electronics Polska nawiązuje współpracę z d*fusion communication